5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve henüz az duman solumasını esenlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz üzere görebilir oysaki yangınlardan en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yeğin uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

200'den fazla kişinin bulunmuş olduğu binalarda, boşaltma dâhilin zeyil alan yaratmak için yangın çıkış kapısında tebeddülat strüktürlabilir.

Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı önemli bir parçkakımı olan yangın merdiveni bapları, sırf bir boşaltma aracı olarak yer alması haricinde aynı zamanda tütün ve alevlerin ciğererdeki öteki alanlara erişmesinı da engeller.

örneğin önüne taçıcı öz yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan engelın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan yaşamak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz münteşir kullanılır.

Yangın kapılarını çıplak saklamak için kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş yaman  Yangın Kapısı Fiyatları dedektörleriyle kapı kilidini açmanın değişik varyasyonları vardır. Buna misil şekilde bapları kilitli saymak bâtınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size malumat verecektir.

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin yaklaşık% 90 ’ı alevlerle doğrudan temastan değil esrar solunmasından kaynaklanmaktadır.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar alışverişlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en normal paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı Yangın Merdiveni Kapısı özellikle tamamlanmak üzere tasarruf amacına ve kullanan kişi skorsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page